Smo zanesljiv poslovni partner z dolgoročnimi poslovnimi vezmi. Z vami rastemo od problema do rešitve.

AB Engineering

Poslanstvo

Podjetje teži k doseganju zastavljenih ciljev, realno zasnovanih in stabilnih, tako za obstoj podjetja, kot za usmerjeno postopno rast in razvoj. Zaposleni težijo k čim boljšemu prepoznavanju potreb ciljnih strank in maksimalnemu angažiranju po doseganju njihovega zadovoljstva. Zadovoljna stranka je zvesta stranka in naše poslanstvo je, da stranka po prvem nakupu to tudi postane. To bomo dosegli z nadgradnjo prodaje in sicer dobrim svetovanjem ter dobremu prisluhu strank in njihovih potreb. Cilj je, da se dober glas o naši kvaliteti izvajanja storitev širi in s tem skrbi za dobro trženje podjetja.

Dobri odnosi znotraj podjetja in komunikacija ter sprotno reševanje problemov, naj bodo vodilo, ki bo postavilo trdne temelje podjetja, kar je osnova za dolgoročno rast in uspeh podjetja, ter doseganje osebnega zadovoljstva zaposlenih ter njihov razvoj in še večjo pripadnost podjetju.

Podjetje ima cilj rasti in se razvijati ter skrbeti za delovna mesta ter stranke in njihovo zadovoljstvo na dolgi rok.

Vizija

Želimo postati vodilno podjetje, ki s pomočjo inovativnega pristopa pomaga pri razvoju, projektiranju, izdelavi in montaži izdelkov partnerskim podjetjem v farmacevtski industriji, medicini, optiki, avtomatizaciji in mehatroniki.

Strategija

Naše stranke bomo dosegli z že pridobljenimi znanji in izkušnjami, kar bomo nadgrajevali z roko v roki z njihovimi potrebami. Te predstavljajo naš izziv in ponovno odpirajo nove prodajne možnosti. Pustiti stranki, da pove in znati dobro prisluhniti kaj govori. Marsikdaj s svojim molkom in dobrim poslušanjem lahko prepoznaš nova področja dela in s tem razvoja podjetja.

Cilj

Cilj je postati prepoznavno podjetje tako na področju prodaje kot izvedbe storitev. Dosegati želimo konstantno rast in napredek pri prodaji. Vedno pričakujemo, da bodo cilji realni in merljivi. Njihovo sprotno spremljanje in ocenjevanje rezultatov bo osnova za sprejemanje sprotnih ukrepov, ki naj bodo vedno usmerjeni le v pogled naprej in navzgor.

Spoznajte ekipo

mag. Andreja Kozar

Kontakt

AB Engineering d.o.o.

Brezoviška cesta 20 c

SI-1351 Brezovica pri Ljubljani

00386 31 432 815

info@abengineering.eu

Novice

Zaščita mesta Salzburg
27. 11. 2019

Predstavitev protipoplavne zaščite v soboto, 30.11. ob 10.00 uri na Tartinijevem trgu v Piranu

23. 09. 2018

S sistemom protipoplavnih zaščit smo bili prisotni na dnevih odprtih vrat gasilskih društev po vsej Sloveniji

Obiskali ste nas na dnevu odprtih vrat.

31. 08. 2018

Projekt Moto

Kot moto navdušenci smo prisluhnili starim mačkom motorizma in razvili ter izdelali ročaj za sopotnika pri motornih kolesih, kjer so inženirji »pozabili« na udobje ...

Certifikati

© 2018 – AB Engineering d.o.o.